professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

REINIGEN, REPAREREN EN SLIJTAGE:                                               

De machines en gereedschappen die u bij SIMA de VerhuurXpert huurt zijn schoon en verkeren in een goede staat. Dat betekent dat wij er vanuit gaan, dat u het gehuurde ook weer zo terugbrengt. Is dit niet het geval dan zijn wij genoodzaakt om reinigings- en/of reparatiekosten in rekening te brengen. De minimale reinigingskosten die wij in rekening brengen bedraagt € 10,00 per machine of gereedschap. Eventuele reparatiekosten worden per geval achteraf berekend en tot die tijd blijft de reeds betaalde borg zolang in ons bezit.

Voor slijtage aan mee gehuurde diamantbladen en diamantboren worden extra kosten in rekening gebracht, namelijk € 9,00 per 0,1 mm.

Slijpkosten van o.a. kettingen van kettingzagen en beitels worden berekend aan de hand van een eenmalig vast tarief. Voor het slijpen van een ketting vragen wij € 4,00 per ketting en voor het slijpen van een beitel € 6,00 per gebruikte beitel.

VACATURE:

Wij zoeken een onderhoudsmonteur (elektrische) gereedschappen, machines en benzine motoren. Part-time en/of oproepbaar en mag gepensioneerd zijn.

RESERVEREN VIA WEBSITE:

Reserveren kunt u zowel via onze website sima.nl als telefonisch op 040-2429527.

Indien u een reservering doet via de website dan is deze altijd onder voorbehoud, want elke reservering wordt eerst door ons gecheckt en pas na een bevestiging van SIMA de VerhuurXpert wordt de reservering definitief.

OVERNAME:

Op 1 augustus 2017 zijn de oude eigenaars van SIMA verhuurbedrijf na ruim 35 jaar met pensioen gegaan en is het bedrijf overgenomen door de VerhuurXpert.

Vanaf die datum is de bedrijfsnaam veranderd in...........

                  SIMA VERHUURXPERT LOGO DEF 20 06 2017

SIMA de VerhuurXpert blijft wel op industrieterrein De Achtse Barrier maar is verhuisd van de Fransebaan 598 naar de Industrieweg 24 en zitten nu direct achter Verweij Elektro Hulpdienst B.V..

sima voorzijde met vlaggen

 Alle andere gegevens zoals de website en het telefoonnummer zijn hetzelfde gebleven.

SIMA de VerhuurXpert blijft het adres waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor het huren van profesioneel gereedschap.

 

 

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

 

Bij SIMA de VerhuurXpert kunt u ook terecht voor het huren van een mobiele werkplaats welke is voorzien van een standaard inrichting. De standaard inrichting is verder uit te breiden met alle te huren gereedschappen bij SIMA de VerhuurXpert.

Lees meer...