professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Breekhamers

 • Breekhamer 3,5 kg Bosch GSH 3 E (code 3332) Boren-breken-schroeven, Breekhamers
  SDS+ breekhamer 650 Watt met vergrendelbare gasgeefschakelaar en softgrip
  Vanaf € 24,00 per dag
  >> bekijk details
 • Breekhamer extra zwaar, type 2200 (code 3351) Boren-breken-schroeven, Breekhamers
  Deze breekhamer is uitermate geschikt voor sloopwerk buiten. De breekhamer wordt altijd geleverd inclusief 2 beitels mee en voor elke gebruikte beitel wordt er € 6,00 extra in rekening gebracht voor het slijpen van de beitel.
  Vanaf € 32,00 per dag
  >> bekijk details
 • Breekhamer extra-extra zwaar, type 2800 (code 3360) Boren-breken-schroeven, Breekhamers
  Extra zware breekhamer voor het uitbreken van funderingen en dikke vloeren tot aan het zand. De breekhamer wordt altijd geleverd inclusief 2 beitels mee en voor elke gebruikte beitel wordt er € 6,00 extra in rekening gebracht voor het slijpen van de beitel.
  Vanaf € 40,00 per dag
  >> bekijk details
 • Breekhamer licht, type 810 (code 3320) Boren-breken-schroeven, Breekhamers
  Breekhamer voor het verwijderen van wandtegels. De breekhamer wordt altijd geleverd inclusief 2 beitels en voor elke gebruikte beitel wordt er € 6,00 extra in rekening gebracht voor het slijpen van de beitel.
  Vanaf € 24,00 per dag
  >> bekijk details
 • Breekhamer middel, type 1900 (code 3300) Boren-breken-schroeven, Breekhamers
  Breekhamer voor het verwijderen van o.a. afsmeervloeren en vloertegels. De breekhamer wordt altijd geleverd inclusief 2 beitels mee en voor elke gebruikte beitel wordt er € 6,00 extra in rekening gebracht voor het slijpen van de beitel.
  Vanaf € 32,00 per dag
  >> bekijk details
 • Breekhamer type max (code 3331) Boren-breken-schroeven, Breekhamers
  Breekhamer voor het zwaardere werk, 1110 Watt, gewicht 5,6 kilo en een slagkracht van 8,1 joule, Een breekhamer voor o.a. het slopen van muren, wanden en schoorstenen en deze wordt altijd geleverd inclusief 2 beitels.
  Vanaf € 28,00 per dag
  >> bekijk details
 • Breekhamer type max/max (code 3341) Boren-breken-schroeven, Breekhamers
  Breekhamer voor het hele zware werk, 1300 Watt, gewicht 8 kilo en een slagkracht van 11,2 joule. Een breekhamer voor o.a. het slopen van wanden en muren en deze wordt altijd geleverd inclusief 2 beitels.
  Vanaf € 28,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Op dit moment werkt SIMA de VerhuurXpert nog met twee verschillende verhuur- en reserveringsprogramma's. Omdat deze aparte programma's nog niet gekoppeld kunnen worden, kunnen er mogelijk dubbele boekingen gedaan worden en daarom zijn de reserveringen via de website altijd onder voorbehoud. SIMA de VerhuurXpert controleert altijd eerst of uw reservering wel uitgeleverd kan worden en zal u daarna via de mail of telefonisch hiervan op de hoogte brengen. Pas na een bevestiging van SIMA de VerhuurXpert wordt uw reservering definitief.