professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Diamant boormachines

 • Diamantboormachine 4,7 kg (code 3410) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Diamantboormachine 4,7 kg, 1200 Watt, alleen met water te gebruiken voor het boren van grote gaten tot 160 mm in zacht materiaal en voor gaten tot 85 mm in het beton. De diamantboormachine wordt geleverd inclusief boor maar exclusief slijtagekosten. De kosten voor de slijtage van het diamant bedraagt € 7,50 per 0,1 mm.
 • Diamantboormachine 5,5 kg, (code 3440) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Diamantboormachine 5,5 kg, 1800 Watt is zowel nat als droog te gebruiken en wordt geleverd inclusief boor maar exclusief slijtagekosten. De kosten voor de slijtage van het diamant bedraagt € 7,50 per 0,1 mm. Indien de diamantboormachine droog gebruikt gaat worden, dan wordt deze alleen verhuurd inclusief fijngruiszuiger en met een speciale (droog) boor. Voor het droog boren in harde materialen moet de diamantboormachine in klopstand gezet worden.
 • Dozenboormachine voor zacht materiaal (code 3420) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Deze boormachine altijd droog gebruiken en mag alleen gebruikt worden voor in zachte materialen en dus NIET in beton. Altijd eerst gat voor boren diepte doos met boor 6 mm. De diamantboormachine wordt geleverd inclusief dozenboor (80 mm) maar exclusief slijtagekosten. De kosten voor de slijtage van het diamant bedraagt € 7,50 per 0,1 mm.
 • Waterdrukvat inhoud 10 liter (code 3460) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Drukvat die gebruikt kan worden voor diamantboormachines waar geen water voorhanden is. Specificaties: Werkdruk 6 bar, Ideaal voor mobiele inzet, Past op alle machines met snelkoppeling ½“ water,
  Vanaf € 5,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Helaas heeft SIMA de VerhuurXpert de laatste maanden te maken gekregen met een stijgend aantal klanten die het gehuurde niet meer terugbrachten, maar ook met klanten die hun financiële verplichtingen niet nakwamen. Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze voorwaarden wat aan te scherpen en aan te passen. Wij zijn nu aan het inventariseren of er een veiliger verhuursysteem voorhanden is, waarmee wij het bovenstaande kunnen voorkomen of op zijn minst terug kunnen dringen. Tot dat wij een ander en veiliger systeem hebben zullen wij weer exact conform al onze voorwaarden gaan handelen. Verder kunnen wij in sommige gevallen een kopie van uw geldig identiteitsbewijs maken, echter deze wordt meteen na inlevering van het gehuurde weer vernietigd. Tenslotte kunnen wij ook meer borg vragen als het gehuurde langer dan een dag gehuurd wordt, een en ander is o.a. afhankelijk van de nieuwwaarde van het gehuurde en de totale verhuurperiode. Wij hopen op uw begrip.