professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Diamant boormachines

 • Diamantboormachine 4,7 kg (code 3410) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Diamantboormachine 4,7 kg, 1200 Watt, alleen met water te gebruiken voor het boren van grote gaten tot 160 mm in zacht materiaal en voor gaten tot 85 mm in het beton. De diamantboormachine wordt geleverd inclusief boor maar exclusief slijtagekosten. De kosten voor de slijtage van het diamant bedraagt € 7,50 per 0,1 mm.
 • Diamantboormachine 5,5 kg, (code 3440) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Diamantboormachine 5,5 kg, 1800 Watt is zowel nat als droog te gebruiken en wordt geleverd inclusief boor maar exclusief slijtagekosten. De kosten voor de slijtage van het diamant bedraagt € 7,50 per 0,1 mm. Indien de diamantboormachine droog gebruikt gaat worden, dan wordt deze alleen verhuurd inclusief fijngruiszuiger en met een speciale (droog) boor. Voor het droog boren in harde materialen moet de diamantboormachine in klopstand gezet worden.
 • Dozenboormachine voor zacht materiaal (code 3420) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Deze boormachine altijd droog gebruiken en mag alleen gebruikt worden voor in zachte materialen en dus NIET in beton. Altijd eerst gat voor boren diepte doos met boor 6 mm. De diamantboormachine wordt geleverd inclusief dozenboor (80 mm) maar exclusief slijtagekosten. De kosten voor de slijtage van het diamant bedraagt € 7,50 per 0,1 mm.
 • Waterdrukvat inhoud 10 liter (code 3460) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Drukvat die gebruikt kan worden voor diamantboormachines waar geen water voorhanden is. Specificaties: Werkdruk 6 bar, Ideaal voor mobiele inzet, Past op alle machines met snelkoppeling ½“ water,
  Vanaf € 5,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Bestaande klanten

Nieuws

 NIEUW IN HET VERHUURASSORTIMENT:

mobiele airconditioning met een koelcapaciteit van 3,5 kW en geschikt voor ruimtes tot 120 m3 of 50 m2, vanaf € 60,00 per week.

Voor tarieven en informatie kijk op deze website bij categorie "Verwarmen-drogen-koelen" onder het item "airconditioning".