professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Diamant boormachines

 • Diamantboormachine 4,7 kg (code 3410) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Diamantboormachine 4,7 kg, 1200 Watt, alleen met water te gebruiken voor het boren van grote gaten tot 160 mm in zacht materiaal en voor gaten tot 85 mm in het beton. De diamantboormachine wordt geleverd inclusief boor maar exclusief slijtagekosten. De kosten voor de slijtage van het diamant bedraagt € 9,00 per 0,1 mm.
  Vanaf € 35,00 per dag
  >> bekijk details
 • Diamantboormachine 5,5 kg, met klop (code 3440) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Diamantboormachine 5,5 kg, 1800 Watt is zowel nat als droog te gebruiken, voorzien van een klop en wordt geleverd inclusief boor maar exclusief slijtagekosten. De kosten voor de slijtage van het diamant bedraagt € 9,00 per 0,1 mm.
  Vanaf € 35,00 per dag
  >> bekijk details
 • Dozenboormachine voor zacht materiaal (code 3420) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Deze boormachine altijd droog gebruiken en mag alleen gebruikt worden voor in zachte materialen en dus NIET in beton. Altijd eerst gat voor boren diepte doos met boor 6 mm. De diamantboormachine wordt geleverd inclusief dozenboor (80 mm) maar exclusief slijtagekosten. De kosten voor de slijtage van het diamant bedraagt € 9,00 per 0,1 mm.
  Vanaf € 13,00 per dag
  >> bekijk details
 • Waterdrukvat inhoud 10 liter (code 3460) Boren-breken-schroeven, Diamant boormachines
  Drukvat die gebruikt kan worden voor diamantboormachines waar geen water voorhanden is. Specificaties: Werkdruk 6 bar, Ideaal voor mobiele inzet, Past op alle machines met snelkoppeling ½“ water,
  Vanaf € 5,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

De beste periode om de zonnepanelen te reinigen in de maand april, want dan staan de 6 zonnigste maanden nog voor de deur en die maanden zorgen voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. Het jaarlijks schoonmaken levert al snel een extra rendement op van minimaal 5%.

Bij SIMA de VerhuurXpert kunt u nu zelf een osmose reinigingssysteem huren. 

Lees meer...