professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Voor het verplicht keuren van arbeidsmiddelen maakt Sima de VerhuurXpert gebruik van de diensten van zusterbedrijf de VerhuurXpert. Zij beschikken over gecertificeerde vakbekwame keurmeesters die zich onder andere ook bezig houden met het wettelijk verplicht keuren van ladders, trappen, rolsteigers en elektrische (hand)gereedschappen.

Wilt u meer informatie dan kunt u kijken op de website van de VerhuurXpert of mailen naar info@verhuurxpert.nl

 

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Op dit moment werkt SIMA de VerhuurXpert nog met twee verschillende verhuur- en reserveringsprogramma's. Omdat deze aparte programma's nog niet gekoppeld kunnen worden, kunnen er mogelijk dubbele boekingen gedaan worden en daarom zijn de reserveringen via de website altijd onder voorbehoud. SIMA de VerhuurXpert controleert altijd eerst of uw reservering wel uitgeleverd kan worden en zal u daarna via de mail of telefonisch hiervan op de hoogte brengen. Pas na een bevestiging van SIMA de VerhuurXpert wordt uw reservering definitief.