professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Bij SIMA de VerhuurXpert kunt u nu ook terecht voor het inhuren van diensten.

Diensten:

Hierbij kunt u denken aan:

  • Hulp bij het bedienen van het gehuurde gereedschap
  • Het bedienen van het gehuurde gereedschap
  • Assistentie bij een klus die u niet alleen kunt
  • Uitvoeren van een kleinere klus als de tijd even ontbreekt om dit zelf te doen

Soort klussen:

U kunt ons inhuren voor kleine en eenvoudige klussen in en om het huis/bedrijf. De planning hiervan gebeurt in onderling overleg en wij doen ons best om de klus op zo kort mogelijk termijn voor u uit te voeren.

Tarieven:

SIMA de VerhuurXpert hanteert een tarief van € 20,00 voor het eerste half uur (inclusief BTW en reiskosten tot 5 kilometer van vestigingslocatie, boven de 5 kilometer € 1,50 per kilometer extra). Vervolgkosten bedragen € 7,50 per 15 minuten (inclusief BTW). Voor elk te gebruiken en gehuurd gereedschap hanteren wij het tarief voor een “halve dag”, zie hiervoor het overzicht “tarieven” bij elk gereedschap.

Aanvragen:

Onze diensten kunt u aanvragen bij het reserveren van gereedschappen via onze website www.sima.nl en dit dan vermelden bij de opmerkingen, telefonisch op 040-2429527 of aanvragen via de contactpagina van onze website. U kunt ons ook rechtstreeks benaderen per mail via info@sima.nl

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Bij SIMA de VerhuurXpert hebben ze nu ook een schade afkoop-, brand- en diefstalregeling (SBD-regeling) en deze geldt voor alle machines, gereedschappen en aanhangwagens welke bij ons gehuurd kunnen worden. Deze regeling dekt alle schade aan het gehuurde met uitzondering van schade ten gevolge van verduistering en ondeskundig en/of onzorgvuldig gebruik, handelen of nalaten.

Voor de schade afkoop-, brand- en diefstalregeling rekenen wij een extra toeslag van 10% op het totale huurtarief over de gehele huurperiode. Verder is er op de SBD-regeling per gebeurtenis een eigen risico van toepassing.

Verdere informatie treft u aan op onze website onder het item "voorwaarden" of op de balie in onze winkel.