professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Bij SIMA de VerhuurXpert kunt u nu ook terecht voor het inhuren van diensten.

Diensten:

Hierbij kunt u denken aan:

  • Hulp bij het bedienen van het gehuurde gereedschap
  • Het bedienen van het gehuurde gereedschap
  • Assistentie bij een klus die u niet alleen kunt
  • Uitvoeren van een kleinere klus als de tijd even ontbreekt om dit zelf te doen

Soort klussen:

U kunt ons inhuren voor kleine en eenvoudige klussen in en om het huis/bedrijf. De planning hiervan gebeurt in onderling overleg en wij doen ons best om de klus op zo kort mogelijk termijn voor u uit te voeren.

Tarieven:

SIMA de VerhuurXpert hanteert een tarief van € 20,00 voor het eerste half uur (inclusief BTW en reiskosten tot 5 kilometer van vestigingslocatie, boven de 5 kilometer € 1,50 per kilometer extra). Vervolgkosten bedragen € 7,50 per 15 minuten (inclusief BTW). Voor elk te gebruiken en gehuurd gereedschap hanteren wij het tarief voor een “halve dag”, zie hiervoor het overzicht “tarieven” bij elk gereedschap.

Aanvragen:

Onze diensten kunt u aanvragen bij het reserveren van gereedschappen via onze website www.sima.nl en dit dan vermelden bij de opmerkingen, telefonisch op 040-2429527 of aanvragen via de contactpagina van onze website. U kunt ons ook rechtstreeks benaderen per mail via info@sima.nl

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Via SIMA de VerhuurXpert kunt u ook arbeidsmiddelen laten keuren. De gecertificeerde vakbekwame keurmeesters keuren voor u trappen, ladders, rolsteigers en elektrisch (hand) gereedschap. Indien gewenst kunnen wij ook kleine reparaties voor u uitvoeren.