professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Via SIMA de VerhuurXpert is het nu ook mogelijk om kleine klusjes uit te laten voeren.

Hiervoor werken wij samen met

Afbeelding1

Uwklusassistent.nl bestaat uit een aantal zelfstandig werkende klusjesmannen die u in hun vrije uurtjes willen helpen met het uitvoeren van kleine klusje in en om het huis.

Hierbij kunt u denken aan:

* het ophangen van schilderijen en dergelijke

* het in elkaar zetten van meubels

* het boren van gaten

* het repareren van lekke kranen

* het vervangen van lampen

* overige kleine (reparatie) werkzaamheden in en om het huis

Het werkt afvolgt: gaat u naar de de website www.uwklusassistent.nl en vult u uw gegevens en een omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden in en "uwklusassistent.nl" neemt contact met u op.

Maar ook als u gereedschappen bij SIMA de VerhuurXpert huurt en deze wilt of kunt u niet zelf bedienen, dan kunt u de hulp inroepen van "uwklusassistent.nl". Voor meer informatie hierover kunt u ook contact met ons opnemen.

Voor meer informatie en de tarieven kijkt u op de website www.uwklusassistent.nl .

Voor de flyer van uwklusassistent.nl klik op deze link.

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Bestaande klanten

Nieuws

Helaas heeft SIMA de VerhuurXpert de laatste maanden te maken gekregen met een stijgend aantal klanten die het gehuurde niet meer terugbrachten, maar ook met klanten die hun financiële verplichtingen niet nakwamen. Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze voorwaarden wat aan te scherpen en aan te passen. Wij zijn nu aan het inventariseren of er een veiliger verhuursysteem voorhanden is, waarmee wij het bovenstaande kunnen voorkomen of op zijn minst terug kunnen dringen. Tot dat wij een ander en veiliger systeem hebben zullen wij weer exact conform al onze voorwaarden gaan handelen. Verder kunnen wij in sommige gevallen een kopie van uw geldig identiteitsbewijs maken, echter deze wordt meteen na inlevering van het gehuurde weer vernietigd. Tenslotte kunnen wij ook meer borg vragen als het gehuurde langer dan een dag gehuurd wordt, een en ander is o.a. afhankelijk van de nieuwwaarde van het gehuurde en de totale verhuurperiode. Wij hopen op uw begrip.