professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Via SIMA de VerhuurXpert is het nu ook mogelijk om kleine klusjes uit te laten voeren.

Hiervoor werken wij samen met

Afbeelding1

Uwklusassistent.nl bestaat uit een aantal zelfstandig werkende klusjesmannen die u in hun vrije uurtjes willen helpen met het uitvoeren van kleine klusje in en om het huis.

Hierbij kunt u denken aan:

* het ophangen van schilderijen en dergelijke

* het in elkaar zetten van meubels

* het boren van gaten

* het repareren van lekke kranen

* het vervangen van lampen

* overige kleine (reparatie) werkzaamheden in en om het huis

Het werkt afvolgt: gaat u naar de de website www.uwklusassistent.nl en vult u uw gegevens en een omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden in en "uwklusassistent.nl" neemt contact met u op.

Maar ook als u gereedschappen bij SIMA de VerhuurXpert huurt en deze wilt of kunt u niet zelf bedienen, dan kunt u de hulp inroepen van "uwklusassistent.nl". Voor meer informatie hierover kunt u ook contact met ons opnemen.

Voor meer informatie en de tarieven kijkt u op de website www.uwklusassistent.nl .

Voor de flyer van uwklusassistent.nl klik op deze link.

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Op dit moment werkt SIMA de VerhuurXpert nog met twee verschillende verhuur- en reserveringsprogramma's. Omdat deze aparte programma's nog niet gekoppeld kunnen worden, kunnen er mogelijk dubbele boekingen gedaan worden en daarom zijn de reserveringen via de website altijd onder voorbehoud. SIMA de VerhuurXpert controleert altijd eerst of uw reservering wel uitgeleverd kan worden en zal u daarna via de mail of telefonisch hiervan op de hoogte brengen. Pas na een bevestiging van SIMA de VerhuurXpert wordt uw reservering definitief.