professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Elektro

 • Buigveer 3/4 en 5/8 lengte 80 cm (code 17210) Elektro
  buigveer 3/4 en 5/8 met een lengte van 80 cm.
  Vanaf € 5,00 per dag
  >> bekijk details
 • Draadkniptang (code 11621) Installatiewerk, Elektro
  Draadkniptang met plat mes 0.02-10 mm2 / AWG 34-8
  Vanaf € 5,00 per dag
  >> bekijk details
 • Trekveer lengte 10 meter (code 17220) Installatiewerk, Elektro
  Trekveer met een lengte van 10 meter met 2 messing ogen
  Vanaf € 5,00 per dag
  >> bekijk details
 • Trekveer, lengte 20 meter (code 17230) Installatiewerk, Elektro
  Trekveer met een lengte van 20 meter met 2 messing ogen
  Vanaf € 5,00 per dag
  >> bekijk details
 • Doe-het-zelf pakket elektro (code 11400) Diversen , Installatiewerk, Doe-Het-Zelf pakketten, Gereedschap in sets, Elektro, Verhuizen, Gereedschappen
  Doe-het-zelf pakket elektro bestaande uit onder andere VDE schroevendraaier en tangenset, multimeter, spanningzoeker, draadloos LED looplamp en 6 verhuisfittingen inclusief lampen.
  Vanaf € 10,00 per dag
  >> bekijk details
 • Speedywire (code 17241) Installatiewerk, Elektro
  De Speedywire is een hulpstuk dat door een accu schroef- boormachine aangedreven wordt en zorgt dat de trekveer in de installatiebuis geduwd wordt. De accu schroef- boormachine zit niet in het huurtarief, maar is er wel extra bij te huren.
  Vanaf € 16,00 per dag
  >> bekijk details
 • Aggregaat op benzine (code 200) Diversen , Installatiewerk, Elektro, Stroom en verlichting
  Aggregaat kan een maximaal vermogen leveren van 2000 Watt en door de tankinhoud van 3,6 liters Euro ongelode benzine kan deze ongeveer 2,5 uur draaien op een volle tank. De formaten (lxbxh) zijn 585x435x440 mm en het gewicht is 36 kg.
  Vanaf € 27,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Bestaande klanten

Nieuws

Helaas heeft SIMA de VerhuurXpert de laatste maanden te maken gekregen met een stijgend aantal klanten die het gehuurde niet meer terugbrachten, maar ook met klanten die hun financiële verplichtingen niet nakwamen. Daarom zijn wij genoodzaakt om al onze voorwaarden wat aan te scherpen en aan te passen. Wij zijn nu aan het inventariseren of er een veiliger verhuursysteem voorhanden is, waarmee wij het bovenstaande kunnen voorkomen of op zijn minst terug kunnen dringen. Tot dat wij een ander en veiliger systeem hebben zullen wij weer exact conform al onze voorwaarden gaan handelen. Verder kunnen wij in sommige gevallen een kopie van uw geldig identiteitsbewijs maken, echter deze wordt meteen na inlevering van het gehuurde weer vernietigd. Tenslotte kunnen wij ook meer borg vragen als het gehuurde langer dan een dag gehuurd wordt, een en ander is o.a. afhankelijk van de nieuwwaarde van het gehuurde en de totale verhuurperiode. Wij hopen op uw begrip.