professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Overige reinigingsmachines

 • Granolreiniger (code 23200) Reinigen, Overige reinigingsmachines
  Deze granolreiniger is compleet uitgerust en is te huur met of zonder reinigingsvloeistof. Deze reinigingsvloeistof is bij ons verkrijgbaar voor € 9,00 per fles.
  Vanaf € 10,00 per dag
  >> bekijk details
 • Schrob-, boen- en parketschuurmachine/woodboy (code 23220) Beton-metaal-steen-vloer, Houtbewerking, Reinigen, Overige reinigingsmachines, Vloer, Schuren
  Schrob- en boenmachine die gemakkelijk om te bouwen is naar een parket schuurmachine. Pads en schuurpapier zijn bij ons verkrijgbaar.
  Vanaf € 30,00 per dag
  >> bekijk details
 • Schrobautomaat (code 23241) Reinigen, Overige reinigingsmachines
  Schrobautomaat die apart maar ook tegelijk kan schrobben en zuigen. Beide kunnen apart bediend worden vanaf de handgrepen. Geschikt voor alle typen harde vloeren met werkbreedte van 35 cm en een zuigmondbreedte van 40 cm.
  Vanaf € 45,00 per dag
  >> bekijk details
 • Tapijtreiniger (code 23260) Reinigen, Overige reinigingsmachines
  De tapijtreiniger kunt u gebruiken voor het reinigen van vloerbedekking en vloerkleden maar ook voor het reinigen van beklede trappen of stoffen stoelen en bankstellen en autobekleding De tapijtreiniger is te huren met of zonder reinigingsvloeistof compleet met buis-mondstuk en eventueel een kort mondstuk.
  Vanaf € 10,00 per dag
  >> bekijk details
 • Woongrind reiniger/rotowash (code 23250) Reinigen, Overige reinigingsmachines
  Woongrind reiniger/rotowash inclusief electrische vernevelaar voor het inspuiten van de vloer. Tevens bij ons verkrijgbaar reinigingsvloeistof voor de vloer a € 9,00 per fles.
  Vanaf € 30,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Bij SIMA de VerhuurXpert hebben ze nu ook een schade afkoop-, brand- en diefstalregeling (SBD-regeling) en deze geldt voor alle machines, gereedschappen en aanhangwagens welke bij ons gehuurd kunnen worden. Deze regeling dekt alle schade aan het gehuurde met uitzondering van schade ten gevolge van verduistering en ondeskundig en/of onzorgvuldig gebruik, handelen of nalaten.

Voor de schade afkoop-, brand- en diefstalregeling rekenen wij een extra toeslag van 10% op het totale huurtarief over de gehele huurperiode. Verder is er op de SBD-regeling per gebeurtenis een eigen risico van toepassing.

Verdere informatie treft u aan op onze website onder het item "voorwaarden" of op de balie in onze winkel.