professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Verwarmen

 • Heater elektrisch (code 31300) Verwarmen-drogen-koelen, Verwarmen
  Deze elektrische heater is een draagbare, maar krachtige werkplaatskachel met een capaciteit van 3000 Watt. Hiermee wordt een ruimte van maximaal 67.6 m3 met gemak verwarmd. De ventilator verplaatst per uur maar liefst 250m3 lucht.
  Vanaf € 13,00 per dag
  >> bekijk details
 • Heteluchtkanon op gas (code 31320) Verwarmen-drogen-koelen, Verwarmen
  Deze heteluchtkanon op gas is te gebruiken voor het verwarmen van tenten industriele ruimtes en werkplaatsen en wij leveren deze inclusief of exclusief gasfles van 10 kilo.
  Vanaf € 19,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Op dit moment werkt SIMA de VerhuurXpert nog met twee verschillende verhuur- en reserveringsprogramma's. Omdat deze aparte programma's nog niet gekoppeld kunnen worden, kunnen er mogelijk dubbele boekingen gedaan worden en daarom zijn de reserveringen via de website altijd onder voorbehoud. SIMA de VerhuurXpert controleert altijd eerst of uw reservering wel uitgeleverd kan worden en zal u daarna via de mail of telefonisch hiervan op de hoogte brengen. Pas na een bevestiging van SIMA de VerhuurXpert wordt uw reservering definitief.