professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Verwarmen

 • Heater elektrisch (code 31300) Verwarmen-drogen-koelen, Verwarmen
  Deze elektrische heater is een draagbare, maar krachtige werkplaatskachel met een capaciteit van 3000 Watt. Hiermee wordt een ruimte van maximaal 67.6 m3 met gemak verwarmd. De ventilator verplaatst per uur maar liefst 250m3 lucht.
  Vanaf € 13,00 per dag
  >> bekijk details
 • Heteluchtkanon op gas (code 31320) Verwarmen-drogen-koelen, Verwarmen
  Deze heteluchtkanon op gas is te gebruiken voor het verwarmen van tenten industriele ruimtes en werkplaatsen en wij leveren deze inclusief of exclusief gasfles van 10 kilo.
  Vanaf € 19,00 per dag
  >> bekijk details

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Bij SIMA de VerhuurXpert hebben ze nu ook een schade afkoop-, brand- en diefstalregeling (SBD-regeling) en deze geldt voor alle machines, gereedschappen en aanhangwagens welke bij ons gehuurd kunnen worden. Deze regeling dekt alle schade aan het gehuurde met uitzondering van schade ten gevolge van verduistering en ondeskundig en/of onzorgvuldig gebruik, handelen of nalaten.

Voor de schade afkoop-, brand- en diefstalregeling rekenen wij een extra toeslag van 10% op het totale huurtarief over de gehele huurperiode. Verder is er op de SBD-regeling per gebeurtenis een eigen risico van toepassing.

Verdere informatie treft u aan op onze website onder het item "voorwaarden" of op de balie in onze winkel.