professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur professioneel gereedschap te huur

Algemene Voorwaarden SIMA de VerhuurXpert 

Huurperiode

Bij SIMA de VerhuurXpert heeft u de volgende mogelijkheden:

Een halve dag is maximaal 4 uur per dag of van 8.30 uur tot 12.30 uur of van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Een dag is maximaal 24 uur, deze dag begint op moment van levering en eindigt 24 uur later. Een uitzondering hierop is bij het huren van een aanhanger. Hier is een dag van 8.30 tot en met 18.00 op maandag tot en met vrijdag en op zaterdag van 8.30 tot en met 17.00 uur.

Extra dag deze volgt de eerste dag op en begint op de eindtijd van de eerste dag en loopt dan weer 24 uur door. Voor iedere volgende dag die nog gehuurd wordt komt er steeds 24 uur bij, deze gaat in op de eindtijd van de vorige huurperiode.

Een weekend begint op zaterdag en dan tussen 8.30 en 9.30 uur ophalen en de volgende maandag tussen 8.30 en 9.30 uur terugbrengen. 

Een week bestaat uit 7 dagen en deze begint op de tijd van levering en loopt daarna 7 x 24 uur door. 

Levering

Alle gehuurde gereedschappen en/of machines kunnen tijdens openingstijden opgehaald worden bij onze vestiging aan de Industrieweg 24 in Eindhoven.

Legitimatie

Wij vragen aan iedereen die bij ons huurt zich te legitimeren met een geldig Nederlands legitimatiebewijs, voorzien van een pasfoto (EU-paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs). Wij noteren altijd het documentnummer van het legitimatiebewijs, maar vragen en noteren ook altijd het adres, het telefoonnummer en het emailadres van degene die het gehuurde bij ons op haalt op de huurovereenkomst.

Borgsom

Alles wat de SIMA de VerhuurXpert verhuurt vertegenwoordigt een aanzienlijke waarde. Daarom vragen wij aan particuliere klanten en bedrijven, welke geen rekeningklant van ons zijn, altijd een borgsom. 

Reinigen en reparatie

SIMA de VerhuurXpert zorgt ervoor dat alles wat verhuurd wordt bij levering schoon is en in goede staat verkeerd. Dat betekent dat wij ervan uitgaan, dat u het gehuurde ook weer in dezelfde staat inlevert. Is dit niet het geval, dan zijn wij genoodzaakt extra reinigings- en/of reparatiekosten in rekening te brengen.

Slijtage

Voor gebruikersslijtage aan bepaalde toebehoren, zoals bijvoorbeeld diamantboren, diamantschijven en beitels brengen wij extra kosten in rekening. Dit geldt niet voor alle toebehoren, maar dit wordt altijd door SIMA de VerhuurXpert vermeld of aangegeven. Voor gereedschappen en toebehoren welke na de verhuurperiode kapot of niet meer bruikbaar zijn worden tevens extra kosten in rekening gebracht.

Toebehoren

Sommige toebehoren kunt u bij de SIMA de VerhuurXpert huren maar er zijn ook toebehoren die u alleen kunt kopen. Niet gebruikte toebehoren worden uiteraard teruggenomen.

Aansprakelijkheid

Huurder is altijd voor 100% aansprakelijk en is NIET via SIMA de VerhuurXpert verzekerd.

Boetes

Alle boetes en bekeuringen die tijdens de huurperiode door de huurder worden verkregen komen voor rekening van de huurder.

Wilt u de Algemene Voorwaarden van SIMA de VerhuurXpert nogmaals nalezen download dan deze link. 

Zoeken op naam

Bekijk op categorie


Professioneel gereedschap, levering aan huis/op locatie voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Ma t/m vrij 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 t/m 17:00
Zondag gesloten

Plan uw route naar de Industrieweg 24 in Eindhoven snel via Google Maps.

Bestaande klanten

Nieuws

Bij SIMA de VerhuurXpert hebben ze nu ook een schade afkoop-, brand- en diefstalregeling (SBD-regeling) en deze geldt voor alle machines, gereedschappen en aanhangwagens welke bij ons gehuurd kunnen worden. Deze regeling dekt alle schade aan het gehuurde met uitzondering van schade ten gevolge van verduistering en ondeskundig en/of onzorgvuldig gebruik, handelen of nalaten.

Voor de schade afkoop-, brand- en diefstalregeling rekenen wij een extra toeslag van 10% op het totale huurtarief over de gehele huurperiode. Verder is er op de SBD-regeling per gebeurtenis een eigen risico van toepassing.

Verdere informatie treft u aan op onze website onder het item "voorwaarden" of op de balie in onze winkel.